30 december

ja då var de ju såhär att jag är ju så duktig på de här med bloggandet!
idag har jag och jessica varit på stan köpte en tröja på carlings sen åt vi även på dallas mums! kul att få träffa jessica också var ett tag sen de=)
och nu sitter jag här och ska snart fara och vara med lisa and david, och imorgon blir de nyårs firande för fulla muggar blir att vara med jessica och joel med joels kompisar, sen får vi se om de blir fara nån annanstans sen :)
3 bilder från förra nyårs!





grattis

Grattis på födelsedagen hoppas du får en bra födelsedag pappa.


broken

1 januari bär de av 



crazy train

skön dag! engelska lektion idag de var bara jag sanna towa och samuel där + läraren så jag och sanna redovisade för 3 pers haha sen var jag klar med engelskan så då satt jag bara och dryga framför datorn framtill lunch sen efter lunch såg vi film med pär sen fick vi en julklapp 2 ljus :D sen slutade vi då gick jag hem i snöstormen... och nu väntar jag på att pappa ska hämta mig sen ska vi till farfar och äta.
och imorrn är de bara matte fram till lunch sen jullov!!

You fuckers are not ready

hej i dag har jag varit i stallet med mattis jessica joel tobbe och matilda och sett lucia showen riktigt trevligt=) dock lite kallt men..

ilördags var vi och kolla på en häst i boden så får se om man blir häst ägare eller inte vi har inte riktigt bestämt oss än=)

sovmorgon imorrn!!! hejdå

UF

Kolla våran fina hemsida till vårat uf-företag!!
http://ringsforyou.wordpress.com/

kärlek är som poker man måste chansa nångång

hej har inte skrivit på tusen år som vanligt men orkar inte heller skriva de som hänt men kan säga att jag har iaf haft apu i två veckor på konsum har gått hyffsat bra=) men nu har skolan börjat om och de känns riktigt skönt att få ha vanliga dagar igen och få umgås med dom finaste varje dag! 

idag fick jag även veta att jag har G i matte känns toppen :D

nu ska jag göra nått vettigt får se om jag blir bättre på att skriva.


RSS 2.0