love is a force you can´t control

hej idag blev de sovmorgon till kvart i 1 skönt har bara pratat lite om marknadsföring B på skolan idag sen var de inte så mycket mer. for hem åt litegrann sen väntade jag på att lisa skulle komma men efter några timmar gått utan att hon dykt upp ringde jag till henne då låg hon och sov -.- så hon ska komma hit imorgon ist om hon inte sover då också haha;) ja imorgon är helvetes dan på skolan men tur man är ledig onsdag! 
nu film sen sova hejs

mina vingar skulle bära oss två

sitter med en svenska uppgift som är inför nationella verkligen inte kul förstår typ ingenting av den heller :P
ikväll blev de tyvär ingen bio jag som var så sugen -.- men de blir att hänga med lisa ändå blir nog att se någon film hos henne! =) nä nu ska jag fortsätta skriva på äckel uppgiften hejdåååå

sanna hatar cola zero

hej nu ska de uppdateras här! idag har man börjat dagen med engelska sen efter de blev de lite lunch och nu sitter jag här med sanna. vi blev nyss klara med målningen av våran monter som ska upp imorgon på mässan vi har även vikt broschyrer:) Ikväll blir de kanske bio med lisa annars film hemma med lisa kommer bli great!

jag ska hälla lite zero på sanna nu

stay

Nu har jag fått klagomål om att jag aldrig uppdaterar här på bloggen men jag ska försöka bättra mig haha..

Idag är de onsdag och de betyder ju att man är ledig från skolan så jag bestämde mig för att fara till firsörsalongen på skolan och färga håret och jag belv verkligen nöjd känns jätte kul att ha nån annan färg än samma gamm äckel färg som jag färgat nu sen jag vet inte när. så de var värt 400 späänn! :)
så jag har inte gjort så mycket annat än att vara där idag, har väll bara hunnit käka så nu har jag inte riktigt någon aning om vad jag ska hitt på..
kanske ska städa?

13.47

Hello sitter på skolan och har svenska har fått tillbaka nått arbete som vi gjort. och nu ska vi snart ha betygsnack har ingenaning hur jag ligger till i svenskan men hoppas då på ett godkänt iaf. På morgonen idag hade vi typ test prov på nationella höll på att somna var så förbannat trött + att man fattar inget. aja. nu ska jag kika vidare sen ikväll blir de skrov till middag jippi!

gör klart den här nu direkt

16e bilden: Någon/några du aldrig kommer släppa taget om.


17e bilden: En ovanlig bild.


18e bilden: En bild på din fritid.


19e bilden: En person som är snygg.


20e bilden: En bild på dina närmaste.


21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
samma personer som på bild 16.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.



23e bilden: En bild från i somras.



24e bilden: En bild som gör dig glad.


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.


26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.


27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.


28e bilden: En tokig bild.




du är min andra halva som jag vägrar att tappa

Igår blev de firande av sanna för fulla muggar! köpte pizza bakade tårta spelade spel pratade till ca halv 3 tiden då de blev hemgång. Tack för en jättejätte fin kväll och hoppas nu du får de bra i göteborg sanna!
idag har jag inte gjort nånting har varit trött och typ sovit lite grann hit och dit imorgon blir de umeå och får se hur länge jag stannar där:)


GRATTIS!!!!

GRATTIS SANNA GUMMAN PÅ 18 ÅRS DAGEN!!! SES IKVÄLL!



RSS 2.0